Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΙΔΡΥΤΗΣ





Ο Ιδρυτής
Σπυρόπουλος Σπυρίδων

Ιδρυτής του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ είναι ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων γενηθείς το 1962 εις το Αίγιον της Αχαϊας. Σήμερα κατοικεί στήν Αθήνα και το τηλέφωνό του είναι 6972-172090. Το e-mail του είναι το s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Έχει γεννηθεί στο Αίγιο στις 26/07/1962 από τον Σπυρόπουλο Αθανάσιο και την Λαλιώτη Ιφιγένεια και έχει μια μικρότερη αδελφή, την Σπυροπούλου Ευαγγελία.


Είναι έγγαμος από το 1986, με την Τσιμάρα Ευθυμία 44 ετών, με την οποία έχει αποκτήσει τρία ανήλικα τέκνα, την Αθηνά 17 ετών, γεννηθείσα το 1990, τον Ηρακλή 12 ετών, γεννηθέντα το 1996, και τον Απόλλωνα 7 ετών γεννηθέντα το 2000. Σήμερα είναι σε διάσταση τα τελευταία χρόνια, χωρίς να το επιθυμεί ο ίδιος.


Διάγει σύμφωνα με τα Αρχαία Ελληνικά Πρότυπα και Ιδεώδη γεγονός το οποίο, όπως ο ίδιος καυχιέται, του δίνει το δικαίωμα να λέει ότι ανήκει στους Ελεύθερους Έλληνες Αρίστους Κρατούντες.


Ανήκει πολιτικά στους Αριστοκρατικούς δεχόμενος ότι πρέπει να βούλονται και να κυβερνούν οι Άριστοι και μόλις μετά βίας αποδέχεται το Δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης ενός τόπου, ελπίζοντας να λειτουργήσει όσο πιο «αριστοκρατικά» γίνεται.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου με την ειδικότητα του "ηλεκτρονικού αυτομάτων συστημάτων", και έχει σπουδάσει στην ιδιωτική σχολή Control Data "ανάλυση και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών".

Το επάγγελμά του είναι αναλυτής/προγραμματιστής και τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικός αυτομάτων συστημάτων, ειδικός διαχείρισης πληροφοριών και ανάπτυξης λογισμικού, μηχανοργανώνει και μηχανογραφεί επιχειρήσεις, εμπορεύεται εγκαθιστά και επιμελείται ολοκληρωμένα δικτυακά και διαδικτυακά συστήματα πληροφορικής, και τέλος διδάσκει πληροφορική σε ιδιωτικές σχολές, έχοντας πείρα 22 ετών τουλάχιστον στους τομείς αυτούς. Τις επαγγελματικές του ενασχολήσεις τις διεκπεραιώνει μέσω της σχετικής με το αντικείμενο των γνώσεών του ατομικής του επιχείρησης πληροφορικής από το 1986, υπό τον διακριτικό τίτλο αρχικά "INTERSOFTWARE" και αργότερα “ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ”.

Επίσης παράλληλα με τα επαγγελματικά του από πολύ μικρός ενδιαφερόταν και ερευνούσε διάφορα ειδικά θέματα, και πάντα ήταν «συλλέκτης υλικών και στοιχείων» που τεκμηρίωναν τις έρευνές του. Από το 1992 που εδημιουργήθει το Μακεδονικό ζήτημα με τους Σκοπιανούς εντρύφησε στα Ελληνοκεντρικά θέματα από την μεγάλη αγάπη για την πατρίδα του, αφού κάθε ημέρα διαπίστωνε πόσο πολύ αδικείται από τους υπολοίπους λαούς σε πολλούς τομείς και κυρίως στα ιστορικά, στα ιδεολογικά και στα πνευματικά, και ο ίδιος έκτοτε αυτοαποκαλείται για τις δραστηριότητές του αυτές «ερευνητής ανθελληνικών δραστηριοτήτων».

Μετά το 1994 είχε την ιδέα και προσπάθησε να εκδώσει μαζί με την σύζυγό μου Τσιμάρα Ευθυμία το Ελληνοκεντρικό περιοδικό "ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ", αλλά τον εμπόδισαν τα υποτυπώδη οικονομικά του καθώς και η καταστροφική και εγκληματική συμπεριφορά τρίτων προσώπων που είχαν κακοβουλία και δολιότητα.

Αργότερα είχε την ιδέα να δημιουργήσει σε μορφή ηλεκτρονικής εφημερίδας και ηλεκτρονικού περιοδικού τον "ΜΑΙΑΝΔΡΟ" και παράλληλα με αυτό και μία ιστοσελίδα με το όνομα "ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ", και γενικά σκεπτόταν να ασχοληθεί με οτιδήποτε είχε σχέση με εκδοτική απασχόληση αφού πλέον όλα αυτά τα αντικείμενα είναι συναφή με την κύρια απασχόλησή του, την πληροφορική.


Όμως από το 1997 και έπειτα ο γάμος του κλυδωνιζόταν διαρκώς κυρίως εξ αιτίας επεμβάσεως από το περιβάλλον της πεθεράς του, με άμεση συνέπεια να υπάρχουν διαρκώς προβλήματα επί 10 χρόνια, έτσι ώστε οπισθοδρόμησαν όλα τα άλλα θέματα. Το καλοκαίρι του 2004 οριστικοποιήθηκε η διάσταση με την σύζυγό του η οποία τον εγκατέλειψε τότε αρπάζοντας και εξαφανίζοντας και τα τρία τέκνα του, και έτσι σήμερα βρίσκονται σε διάσταση και ζει απομακρυσμένος από τα παιδιά του λόγω της αθέμιτης αναθέσεως της επιμέλειας στην μητέρα. Φυσικά ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων δεν σταμάτησε ποτέ και ούτε πρόκειτε να σταματήσει να  αγωνίζεται διεκδικώντας την επιμέλεια των τριών ανηλίκων τέκνων του.


Τα προσωπικά αυτά συνταρακτικά γεγονότα τα οποία τον έφεραν σε αντιμέτωπο με το ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ και την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ, ήταν αυτά που σηματοδότησαν την απόφαση για την ανάγκη ίδρυσης ενός Συλλογικού Οργάνου Ανδρών.